• Welcome to engineeringclicks.com
 • Norden Machinery søker etter Automationsingenjör i Kalmar stad

  Discussion in 'Mechanical design JOBS' started by Dovile, Nov 15, 2014.

  1. Dovile

   Dovile Well-Known Member

   Joined:
   Jan 2014
   Posts:
   93
   Likes Received:
   0
   [h=3]Om jobbet[/h]Norden Machinery i Kalmar expanderar och rekryterar en
   Automationsingenjör

   VI ERBJUDER
   Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete inom området programmering, automation och mekatronik för dig som vill trivas och utvecklas i ett expansivt och tekniskt ledande maskintillverkningsföretag.

   ROLL OCH UPPGIFTER
   Som programmerare inom mekatronik på Norden Machinery's automationsavdelning jobbar du med programmering av funktioner och maskiner som levereras till kunder i hela världen. Tubfyllningsmaskinerna karaktäriseras av snabba maskinförlopp, avancerad teknik och hög kvalitet. Maskinerna skräddarsys utifrån kundens krav och önskemål, programmeringen varierar därmed från projekt till projekt, både vad gäller omfattning och svårighetsgrad. Du är även del i utvecklingsarbetet av nya maskiner och utrustningar och arbetar tillsammans med automationsingenjörer som har stor erfarenhet inom området. Vid behov gör du även programbeskrivningar och testplaner samt utförande av dessa.

   Då Norden är ett internationellt företag innebär tjänsten en del resor till kunder på olika platser i världen, för bl.a. drifttagning av maskiner, service samt utbildning och support.

   KVALIFIKATIONER
   Du har teknisk högskoleutbildning med inriktning mot programmering/automation eller motsvarande kunskap/erfarenhet. Vi önskar att du har arbetat några år med programmering, gärna skriftprogrammering, av PLC, HMI och servo. Vidare har du har ambitioner och vill arbeta och bidra i en högteknologisk miljö. Erfarenhet av PC- och/eller robotprogrammering är meriterande. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

   Vi har möjlighet att anpassa rollen, och kan erbjuda intressanta uppgifter och utmaningar även till dig som har längre erfarenhet.

   Viktigt är också vem du är på det personliga planet. Vi söker dig som tycker om att arbeta i grupp såväl som individuellt. Då Norden sätter stort värde på sitt goda rykte och arbetar med stort kundfokus är flexibilitet och hög servicekänsla ett krav. Du tycker om att möta människor i olika roller, är förtroendeingivande och dessutom strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten.

   https://express.candarine.com/campaign/url/forward/53310e9c9a65
    
  2.  

  Share This Page

  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
   Dismiss Notice